Wydawać by się mogło, że każdy sklep a do tego mięsny wygląda mniej więcej tak samo, a jego wystrój nie dostarcza nam żadnych walorów estetycznych, prócz tych negatywnych. By zwrócić na siebie uwagę, obecnie na bardzo konkurencyjnym rynku przedsiębiorców, konieczne jest wystąpienie przed szereg i pokazanie, że sklep mięsny można urządzić z gustem.
Tak też uczynili właściciele sklepu Deko Smaku Bulwary, który mieści się przy ul. św. Antoniego 2 w Tomaszowie Mazowieckim. 3 października o godz. 8.00 odbyło się otwarcie sklepu w nowej odsłonie. Na klientów czekał szampan oraz degustacje mięs i wędlin.
Chcąc wyjść na przeciw rosnącej popularności sklepów mięsnych w naszym mieście, należy przede wszystkim pamiętać o tym by sprostać wymagającym klientom. Szukając nowych smaków, pewnych, świeżych i smacznych towarów śmiało możemy polecić zakupy w nowym sklepie Deko Smaku, gdzie na klientów czeka miła i fachowa obsługa. Jak widać na niżej zamieszczonych zdjęciach dzięki inwencji i kreatywności, a także przedsiębiorczości, ze sklepu mięsnego można stworzyć miejsce ciekawe, przyciągające klientów. W ofercie sklepu są nie tylko mięso i wędlina, ale można zaopatrzyć się w świeżo pieczone pieczywo, ciasta oraz szeroki wachlarz sałatek i przekąsek. Nowością w sklepie przy ul. Antoniego 2, jest dojrzewalnia mięsa T-BONE steków i kiełbas sezonowych. Atmosferę sklepu podkreśla podświetlana ściana z cegiełek soli, która świetnie wchłania wilgoć.
Oryginalność i niebanalność to cechy, które posiadają Państwo Anna i Cezary Dębcowie – właściciele sklepów Deko Smaku, z pewnością ich sklepy będą się cieszyć popularnością przez długie lata.